Ganduri

IMG_228032225814703E deja dimineata, iar eu n-am dormit deloc, din nou. N-am dormit din cauza gandurilor care-mi bantuie mintea la nesfarsit. Ganduri despre tine. ganduri despre el, ganduri despre mine sau chiar, despre trecut. Deja m-am obisnuit, nu mai sufar. Sunt cat dlse poate de bine, dar nu fericita, niciodata nu am fost. Rad mai mereu, zambesc, incerc sa ajut pe cine pot inveselindu-l, dar de cele mai multe ori visez. Visez cum ar fi viata mea daca…daca n-ar fi ca acum.

Daca ai fi si tu aici, cu mine.

Nu stii cat de mult ma urasc, pentru felul cum arat, pentru oamenii pe care i-am ranit, pentru ca inca mai ranesc, fara sa vreau, dar cel mai important: pentru ca te-am lasat sa pleci. Pentru ca te-am ranit pe tine. Inca-mi aduc aminte de tine, niciodata n-o sa te uiti si cu toate ca nu mai sufar, mereu imi va fi dor. Inca te caut in toate persoanele care trec pe langa mine, si probabil asta voi face mereu. Inca-mi aduc aminte certurile, dar si fiecare lucru frumos…n-a fost sa fie, poate ca nici n-a fost ceva adevarat, dar am iubit pentru prima oara.

Mi-e greu acum sa ma gandesc cum ar fi sa gasesc pe cineva nou, cum ar fi sa iubesc din nou. Oare ar fi posibil? Nu cred…oricum nu m-ar putea iubi nimeni, nu cu adevarat, nu in felul ala. Mi-e frica sa gasesc pe cineva nou si nu, nu ma refer la simpatiile trecatoare peste care oricum voi trece, chiar daca atunci cand apar, sunt destul de puternice. Nu, ma refer la a iubi, adevaratul sens al cuvantului iubi. N-as mai putea iubi din nou, n-as mai putea avea incredere, n-as mai putea trai, doar respira. Toate ar insemna sa ma ranesc iar, sa-mi fac sperante false, sa ma deschid si poate chiar sa ranesc, pentru ca mereu ranesc persoanele pe care le iubesc. Vreau tot, dar imi e teama ca atunci cand totul se pierde, sa ma pierd si eu odata cu el. Sper ca intr-o zi sa simt ca am tot, dar poate e mai bine sa raman cu speranta.

Apoi imi amintesc ca in realitate nu e nici pe aproape de ce se intampla in sufletul meu. In realitate sentimentele sunt trecatoare in ochii fiecaruia dintre noi, chiar daca ele raman adanc ascunse in inima noastra si pot fi dezvaluite atunci cand iti amintesti, preferam sa credem ca totul e trecator. Pentru ca toata lumea pleaca, si o bucatica din noi pleaca odata cu ei. In realitate nu voi gasi pe cineva la fel, nu voi gasi pe cineva destul de curajos sa incerce sa ma iubeasca, nu voi gasi pe cineva caruia sa-i pese cu adevarat. In realitate nu voi gasi pe nimeni, pentru ca nu sunt facuta pentru iubire, pentru ca oricate ore fixe as privi si oricat as incerca, totul ar fi in zadar, nimeni nu ma va iubi, nici macar placea, nimeni nu ma va alege pe mine vreodata. Asa ca poate e mai bine ca si tu ai plecat, poate e mai bine ca am renuntat, am invatat ceva din tot si uite, acum sunt mai puternica. 

Advertisements

3 thoughts on “Ganduri

  1. Am vrut sa iti las comentarii si la postarile anterioare,dar adevarul este ca nu as sti ce sa iti spun. Scri impecabil si se vede ca ce faci tu aici este sa-ti asterni gandurile formand ceva creativ si benefic,nu numai pentru tine,ci si pentru noi cei care citim si avem de invatat din cele ce le spui. Ma bucur ca simti ceea ce scri,that’s the spirit,gurl!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s