Sentimente ratacite

Imi ascult inima acum si iar te caut. Te regasesc exact acolo unde te-am lasat ultima oara. Oare esti tu, sau doar faci parte din roiul de amintiri si sentimente ce-mi bantuie sufletul? Nu, n-ai cum sa fi doar tu, pe tine te-am lasat de mult timp in urma, tu nu-mi mai privesti amuzat lacrimile acum, tu chiar ai plecat. Si iar sunt singura si ma gandesc la tot…Of cat de mult regret si cat de tare doare.Nu mai am loc de mine iar, gata, corpul asta nu e al meu, chipul mi-e strain si vreau din nou sa scap, sa ies de aici. Asta nu sunt eu, cine-i aceasta persoana? Ce caut eu aici, ce-i cu atatea sentimente?


Nu, nu mi-am pierdut cunostinta, inca-mi aduc aminte tot, si totul e o greseala. Eu sunt o greseala, trebuie sa fie o greseala. Mie nu mi-a fost destinat sa traiesc asa ceva, mie nu mi-a fost detinat sa te intalnesc,  sa intalnesc fiecare persoana ce a plecat din viata mea fara ca macar sa regrete, nu mi.a fost destinat sa sufar asa. Unde-mi sunt visele ce ma fac sa uit? Unde-mi sunt visele ce alta data ma faceau fericita? O nu, pana si ele ma parasesc, iar le uit, nu mai au loc in inima mea, nu mai au loc de tristete. Nu mai pot, nu ma mai pot cufunda in vise cum o faceam alta data si constientizarea realitatii ma loveste iar si nu exista durere si regret mai mare. Mi-am pierdut visele, sunt atat de departe de ele. Acum sunt aici, acum e acum, acum vreau sa scap, sa nu mai fiu eu.  Acum mi-e dor, dar nu ma mai pot gandi la dor, nu, nu mi-e dor…mi-e sila.

Advertisements

3 thoughts on “Sentimente ratacite

  1. Se vede ca pui suflet in ceea ce faci si parerea mea este ca rupi bucati din tine si le asterni aici si sunt mandra de tine ca ai curajul sa faci asa ceva! Nu multa lume poate scrie ceea ce scri tu!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s