Ce facem când vrem să ne schimbăm?

În principal, cu toții simțim nevoia unei schimbări din când în când. Astfel reușim să ne schimbăm stilul vestimentar, părul, gusturile și poate uneori și comportamentul. Dar de ce avem nevoie de aceste schimbări? În principal, totul e atât de monoton în jur, până și noi suntem monotoni. Aceleași activități zi de zi, aceleași persoane, aceeași rutină. De ce nu încercăm să ieșim din tipar și să facem ce ne dorim cu adevărat. Schimbările exterioare ne ajuta pe termen scurt, sau nu ne ajută de loc. Şi de unde ști tu că dacă îți vopsești părul roz te va face să te simți mai putin monoton? Sau ca-ți va sta bine și sigur îți va plăcea? Nu ști asta, iar culoarea părului tău, faptul că ai început să porți alt gen de blugi și tricouri scurte în loc de mulate nu arată ce ai pe interior. Şi faptul că-ți schimbi comportamentul, ei bine ar putea ajuta, dar numai dacă îți schimbi interiorul nu numai felul cum îl văd ceilalți.

Ceea ce vreau să punctez este faptul că nici măcar nu ai avea nevoie de aceste schimbări, dacă te-ai simți cu adevărat bine în interior. Nu ai avea nevoie de schimbări și nu ai mai observa cum monotonia îşi face loc în viață ta, apoi își face simțită prezenta din ce în ce mai mult. Tot ce trebuie să faci este să-ţi schimbi încet încet viață. Să începi să te bucuri de ea, Alege și fă exact ceea ce-ți place, dacă vrei, începe să cunoști oameni noi, dar încearcă să fi fericit. Ceea ce e pe exterior nu te va face fericit decât pentru scurt timp, în schimb ceva de care să nu te plictisești da.

Renunță odată la orice te oprește din a face ceva, orice. Apoi încearcă să te definești, să fi cineva, pentru că poți fi oricine vrei tu să fi, și nu ai nevoie de schimbări care să placă și societății pentru a te simți bine, ai nevoie de schimbări care să-ți placă ție.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s