Pasiune

E frumos să trăieşti într-o lume realistă, dar câteodată pasiunea ne copleşeşte pe toţi şi umple toate golurile sufletului nostru, dovedindu-se un element fundamental în dezvoltarea noastră. a tuturor. Pasiunea – acel sentiment care ne învăluie corpul, făcându-ne să ne simţim puternici, dar în acelaşi timp slabi. Acel moment când ne simţim cu adevărat…în viaţă. Şi totuşi ea are diferite semnificaţii pentru fiecare individ. Uneori se regăseşte în iubire, uneori te ajută să învingi anumite frici, uneori înseamnă îndeplinirea unui vis, câştigul, iar alteori vine odată cu lucruri simple. Tot ce trebuie să faci este să-ţi asculţi inima.

Nu cred că poţi face un lucru cu pasiune fără a fi pasionat de el, iar după părerea mea pasiunea te ajută să fugi nu neaapărat de realitate, ci de negativitatea ce trebuie estompată odată cu apariţia celui mai mic gând rău. Descoperind pasiunea nu numai în timpul tău liber ci şi în tot restul vieţii tale, de la job-ul avut până la acţiunile efectuate zilnic şi obiceiurile avute, poţi fi un om extrem de câştigat. Prin simplul fapt că poate simţi o flacăra arzând mistuitor ân sufletul tău orice urmă de tristeţe, doar când te gândeşti la dorinţele tale ar trebui să te facă să reflectezi, iar în final eventual să realizezi faptul că indiferent câte obstacole ai avea în cale, eşti pregătit să plăteşti un anumit preţ şi să treci peste tot pentru a atinge apogeul, pentru a te trezi în mijlocul momentului la care, până atunci îndrăzneai doar să speri. Toate acestea sunt clădite de pasiune îmbinată cu ambiţie. Pasiunea te face fericit.

Nimic nu e uşor, dar mai greu este să trăieşti în monotonie şi frică. Nu întotdeauna a te abţine de la ceva înseamnă un bine, pănă la urmă trebuie să joci inteligent şi să şti că orice ai face, nu există bine şi rău concret ci pasiunea învăluie totul. Adormi cu gândul că ai făcut ce ţi-ai propus, ce ai visat, că laşi ceva în urma ta, că ai câştigat. Lasă-te luat de val până la capăt sau trăieşte trist pentru că nu ai altceva de făcut. Depinde doar de tine ce drum îţi alegi, dar gândeşte-te bine şi fi conştient. Să nu te plângi niciodată pentru ceea ce nu ai, e doar vina ta dacă nu-l ai. Cănd vei fi conştient de deciziile şi alegerile tale şi-ţi vei asuma responsabilitatea pentru propria persoană vei începe să mergi pe altă cale, poate una către fericire.

Fi conştient, inteligent şi acceptă fără să te gândeşti că e imposibil, ceea ce te face să te simţi pasionat.

Advertisements

One thought on “Pasiune

 1. Buna. Te invit la un concurs cu tema: „Ce ai face 88.000 de lei? O fapta buna sau ti-ai satisface o placere vinovata?” Astfel premiez cele mai bune trei articole:
  Premiul 1 – 500 de lei;
  Premiul 2 – 200 de lei;
  Premiul 3 – 100 de lei.
  Scrie un articol si castiga! Castiga cu visul tau si demonstreaza-mi cat esti de iscusit in taina scrisului! Mai ai la dispozitie exact o saptamana!
  Mult succes!
  http://literestacojii.wordpress.com/2014/09/02/concurs-avbs-credit

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s