Visănd la persoana perfectă

Fie că eşti ocupată cu şcoala, cu noile “teme” de la locul de muncă, sau pur şi simplu eşti implicat într-o activitate ce necesită fără doar şi poate, toată atenţia ta, a venit toamna şi cu toţii suntem ocupaţi cu căte ceva, dar întotdeauna ne facem timp să visăm. Oare la ce visăm? La vacanţa pe care ne dorim să o avem de foarte mult timp şi la destinaţiile pe care le-am alege, sau le-am ales deja, dar n-am avut timp anul ăsta şi vara deja a trecut. Sau la maşina şi apartamentul dorit pe care le-am putea avea, dacă am avea un job mai bine plătit. Sau cine ştie, poate chiar la persoana perfectă.

Dacă n-ai întălnit încă pe cineva lângă care să-ţi petreci timpul sau dacă nu eşti încă îndrăgostită, cu siguranţă ţi-ai dori să faci asta. Ei haide, ştim cu toţii că visezi mereu la băiatul perfect. Perfecţiunea este relativă, însemnând lucruri diferite pentru fiecare dintre noi. Poate ai vrea să fie iubitor şi grijuliu, sau poate ai vrea să fie cineva extrem de deştept, cu o meserie ce-i poate aduce atât faimă, cât şi bani. Ceea ce ştim cu certitudine cu toţii dintre noi este că, indiferent de caracterul lui, aspectul unei persoane este de asemenea important, deşi majoritatea dintre femei, dar şi bărbaţi, refuză să recunoască asta.

Cu siguranţă ai visat odată la bărbatul vânător: înalt, frumos, puţin misterios, purtând parfumul perfect despre care întotdeauna te întrebi de la ce marcă e. Poate a folosit un produs farmec, chiar din gama Gerovital H3 Men pe care ai observat că o tot folosesc “vânătorii” siguri pe ei. Ei bine, un bărbat de genul sigur te-ar cucerii, fie că o face pentru o seară scurtă sau pe o perioadă mai lungă de timp. Depinde şi de tine dacă alegi să fi o căprioară, sau o vânătoare la fel de bună ca el.

Cu toate astea. atunci când perfecţiunea va flirta cu tine, nu-ţi vei aminti numai aspectul îngrijit ci şi limbajul folosit şi atitudinea. Toate această combinaţie poate fi fatală pentru orice “pradă”, indicând o stimă de sine ridicată şi încredere în propria-i persoană. Cum să nu te îndrăgosteşti de acest gen?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s