Înfrumuseţarea şi îngrijirea corporală

Rasa noastră umană continuă să evolueze din ce în ce mai mult în toate domeniile. De la agricultură şi comerţ până la noua industrie tehnologică din ziua de astăzi, mizăm pe ambiţia şi firea umană că ne vom afla într-o evoluţie continuă mereu şi că nu vom stagna vreodată. Ei bine, frumuseţea şi îngrijirea corporală este un aspect extrem de important în viaţa noastră şi, datând din preistorie, putem spune că îngrijirea devine din ce în ce mai complexă datorită descoperirii diferitelor modalităţi de înfrumuseţare.

Ca şi femeie, există anumite “intervenţii” de bază prin care trebuie să treci pentru a te considera frumoasă, iar printre ele se află bine cunoscuta epilare corporală care, după părerea mea, ocupă lejer al 3-lea loc în clasament. Părul nedorit este nu numai inestetic ci şi foarte incomod în unele părţi ale corpului, dar trebuie să recunoaştem că oricât de mult am vrea să îndepărtăm totul cât mai rapit, procedurile nu sunt niciodată uşoare şi pe cât te documentezi mai mult în domeniu, pe atât devine totul mai sigur şi mai bine pus la punct. Fiecare fel de epilare are atât avantaje cât şi dezavantaje, dar după părerea mea, cea tradiţională. cu ceară, este cea mai convenabilă. Nu voi fi deloc subiectivă şi nu voi începe să laud această modalitate, deoarece trebuie să recunosc că este dureroasă, iar sensibilitatea pielii şi puterea de acomodare diferă la fiecare persoană. Optez pentru ceara naturală datorită încadrării preţurilor acesteia în orice buget, fie el şi unul mic, rarefierii pe parcurs a firelor, prelungirii timpului de creştere odată cu fiecare epilare,  dar şi posibilitatea ca aceasta să fie realizată chiar de noi înşine, acasă…şi să nu mai zic de pielea fină pe care ţi-o oferă după!

10719109_1451786161749176_904915577_dCu toate acestea, şi epilarea definitivă este eficientă, consumatorii dispunând de anumite beneficii, dar să fiu sinceră, schimbările în rutina mea de îngrijire corporală îmi displac semnificativ, aşadar aleg kit-urile pentru epilat. Odată cu utilizarea unui kit de epilare, ceara este aplicată uniform pe suprafaţa pielii, iar timpul economisit datorită acesteia este destul cât tu să te şi poţi răsfăţa puţin după, fără a te simţi obosită. Deci, de ce kit-urile pentru epilare sunt cele mai favorabile? Pentru că face procesul: uşor, rapid, scăzând rata incomodităţii.

Ceea ce trebuie să ştii despre kit-uri este faptul că fiecare conţine mai multe feluri de ceară, speciale pentru fiecare parte a corpului. Care este diferenţa? Sensibilitatea nu numai că diferă la fiecare persoană, ci şi în fiecare zonă corporală. Ceara epilatoare este compusă atât din ceara propriuzisă cât şi din anumite substanţe care o ajută să fie mai suportabilă şi mai eficientă, astfel ne dăm seama dacă a fost concepută pentru axial sau pentru facial, ca exemplu.

Ei bine, acestea fiind spuse, adevărul e că orice fel de epilare ai alege, va rămâne un aspect important din viaţa ta, deoarece nu ajută numai la înfrumuseţare ci şi la igienă. Vei căuta întotdeauna să-ţi uşurezi “treaba” şi de asemenea vei dori un mod de epilare cu care să te poţi acomoda cât mai repede. Cel mai bine este să nu te opreşti la ceva anume şi să le încerci pe toate, fie că este vorba de aparatul nu atât de convenabil pentru pielea ta, ceara şi epilare definitivă. Ai grijă de corpul tău şi fi atentă cu tine!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s