Pe cai că…se concurează!

Îţi aduci aminte de oamenii aceia neatenţi pe lângă care treci în fiecare zi? Cei trişti şi stresaţi a căror minte este concentrată la problemele avute şi care nu te văd atunci când trec pe lângă tine sau cei visători, care parcă nici n-ar face parte din lumea asta. Ah, atâtea tipuri, dar acum, tu eşti invitat să ieşi din tipar.

Da, ei bine, ceea ce trebuie să faci mai exact este să fi puţin atent. Să observi ceea ce ai în jur şi, să descoperi. Să imortalizezi rapid ceea ce ai descoperit apoi, să împărtăşeşti şi cu ceilalţi. Şti că se iau premii pentru asta? Crede-mă, e şansa ta să arăţi ce poţi.

Yaris4-300x300O să-ţi dau mai multe detalii şi o să-ţi spun că, n-a trecut mult timp de când noua Toyota Yaris a fost lansată aşa că aceasta aşteaptă cu nerăbdare să fie descoperită. E alături de tot mai mulţi oameni şi îi face fericiţi fiindu-le extrem de utilă. Începe să fie populară în tot mai multe regiuni ale lumii, dar aici, în România, ea vrea să fie cu adevărat o vedetă. Vrea să fie fotografiată peste tot, să fie filmată şi toată lumea să o vadă peste tot! Alături de celebrităţi sau în locuri memorabile, lângă clădiri renumite sau muzee, sau chiar în locuri aproape de inima paparazzilor ce o vor surprinde, pentru că asta vei fi chiar tu pe perioada acestui concurs. Vrea doar să-i acorzi toată atenţia ta un timp, apoi promite să te răsplătească cum se cuvine pentru efortul depus! Ba chiar se lasă şi testată! Să vezi că nici nu-i aşa greu, nu te vei mai dezlipi de ea odată ce o vei…cunoaşte mai bine.

N-a venit încă 10 noiembrie deci mai ai timp berechet! Fie că te plimbi cu prietenii sau mergi la muncă, sală ori într-un loc în care nu poţi să nu ajungi, fi mai atent şi vei descoperi că, pe lângă faptul că sunt multe lucruri pe care până acum nu le observai, clar n-ai cum să nu observi Yaris! Cu un design inedit şi cu o emoţie unică transmisă de deţinător atunci când o conduce pe străzile oraşului făcându-l să simtă briza succesului şi a libertăţii, o vei vedea imediat şi, dacă ai o cameră foto la tine (nu e interzis nici telefonul. să ştii) pentru a-i arăta că-ţi pasă şi că începi să ţii la ea, îţi va da voie să îi cunoşti trecutul, locul naşterii şi să îi afli fiecare pas al procesului de descoperire. Nu uita să-ţi faci timp să o şi testezi, căci nu doar tu trebuie să-i demonstrezi iubirea, şi ea ţi-o va demonstra ţie. Şi, ca o adevărată vedetă, şi-a creat şi un mod pe care-i lasă pe admiratorii ei să-i arate căt de captivaţi sunt de prezenţa ei.

E o maşină care merită şi care, prin generozitatea ei, dar şi cu ajutorul implicării tale, îţi dăruieşte o călătorie în minunatul Valenciennes din Franţa, chiar la fabrică. Ţi-am zis deja ce trebuie să faci: aruncă o privire după Yaris în oraşul tău, fotografiază, filmează, testează şi împărtăşeşte-ţi imediat experienţele pe propriul cont de pe toyotamea.ro. Fi muncitor şi încrezător! Ce mai aştepţi? De pierdut sigur nu ai…deci de ce să nu fi şi tu fericit oriunde alături de Yaris!

Acest articol a fost scris în cadrul SuperBlog 2014.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s