Preferi să ţi secret ceea ce foloseşti sau să recunoşti fără probleme?

Ne tot ascundem după deget şi spunem că nu aspectul fizic contează, ci personalitatea. Nici nu ne uităm la faţa unei persoane atunci când discutăm cu aceasta, iar atunci când ne îndrăgostim, aspectul chiar nu intervine deloc, aşa-i? Din cauza asta ne aranjăm zi de zi ca să aratăm bine. Şi nu numai femeile, ci şi bărbaţii. Lunar, o treime din banii noştrii se duce doar pe: machiaje, produse de îngrijire corporală şi facială, haine noi care ne scot în evidenţă sau ne ascund silueta şi tot aşa. Se poate spune că avem grijă de noi, până în punctul în care încercăm să ne ascundem defectele, dar n-am vrea să se afle asta vreodată. nu? Dacă am avea grijă să ne interesăm şi de efecte secundare atunci când folosim un produs, n-am mai spune că avem grijă de noi. Renunţăm la ceea ce este natural pentru a ne scălda în chimicale care în loc să ne ajute, ne distrug şi plătim bani pentru chestia asta. Asta pentru că felul cum gândeşti, cum te comporţi, cine eşti cu adevărat şi nu felul cum arăţi contează, mereu a fost aşa.

Indiferent de consecinţe, nu ne vom opri vreodată din a căuta ceva care să ne facă să părem mai “frumoşi” şi mai “buni”. Continuăm să sperăm că vom găsi crema minune, 100% naturală care ne va face să arătăm ca nişte zei. Nu se va întâmpla şi ori de câte ori vei auzi o reclamă la un nou produs, a cărui specificaţii se apropie de ceea ce tu ţi-ai dori, este doar pentru că există oameni care ştiu să păcălească oamenii care se lasă păcăliţi.

Indiferent de situaţie, îţi vor plăcea întotdeauna parfumurile originale marca CK, Paco Rabanne, Givenchy şi altele, deoarece vei prefera ca la o întâlnire să miroşi a extract de flori, decât orice alt miros natural produs de corpul tău. Mereu vei avea marca preferată de parfum, de produse cosmetice şi aşa mai departe care probabil că nu sunt atât de sănătoase pe cât scrie pe etichetă. Recunos că, sănătos sau nu, am o slăbiciune pentru parfumuri. Iubesc să simt mirosul parfumului meu preferat şi chiar şi de la distanţă îmi dau seama dacă e el sau nu. Nu stau să ascult prejudecăţile celor care cred că trăiesc sănătos şi nu renunţ la parfumul meu preferat pe care, chiar şi atunci când nu face parte din cosmeticele mele nu stă departe de preferinţele mele olfactive. Recunosc că-mi place esenţa unu parfum light, floral, cu note predominante de trandafir indulcite subtil cu puţină vanilie, toată această combinaţie purtând numele de Prêt-à-Porter. Recunosc că mireasma m-a impresionat din prima şi ţin minte şi acum că, prima dată când l-am avut a fost la 14 ani, primit cadou de la o veche prietenă. Cu toate că până şi acum există multe parfumuri de care mă bucur enorm dacă le primesc, cum ar fi Alien Thierry Mugler sau CK One Shock, mereu Prêt-à-Porter a fost pe primul loc. Şi voi fi mult timp de acum încolo ahtiată după noile apariţii în materie olfactivă, dar ceea ce vreau să punctez cu adevărat este că, indiferent de consecinţe, cu toţii vom iubi ceea ce va oferi un plus de frumuseţe, atractivitate şi poate şi mister apariţiilor noastre publice. Iar parfumurile vor fi de departe cele mai iubite produse cosmetice, căci la fel ca cel vizual, simţul olfactiv nu trebuie niciodată neglijat.

Important e faptul că tu ar trebui să hotărăşti ce vrei şi să nu laşi prejudecăţile să te controleze. Important e că noi ar trebui să alegem ceea ce ne dorim şi să recunoaştem ceea ce e deja evident. Defapt, nu contează în principal personalitatea, ci impresia pe care o laşi la prima vedere. Altfel nu ar mai exista atătea trucuri de înfrumuseţare în lume. Defapt, ar trebui să ne trezim la realitate şi să ne dăm seama că, întotdeauna oamenii îţi vor observa cele mai mici defecte ale aspectului şi-ţi vor simţi prezenţa olfactivă. Falsitatea nu dă bine niciodată, iar eu cel puţin prefer să nu mint şi să spun că sunt 100% ci să recunosc că apelez uneori la micile trucuri ale internetului.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s