UITE! Vezi muntele acela de griji?

Cum sunt obişnuită să sar de la o extremă la alta şi să trec de la o perioadă extrem de neproductivă la o creştere destul de semnificativă a succesului meu, săptămâna aceasta am hotărât să asist la diferite conferinţe şi activităţi pe temă profesională. Cum suntem cu toţii conştienţi că atunci când ne prezentăm în public trebuie să facem o impresie cât mai bună şi să avem o “carte de vizită” cât mai curată, ştim deja că aspectul, limbajul şi comportamentul se cer a fi impecabile. Ei bine, cu ultimele două nu am avut probleme niciodată, dar ce să faci când te confrunţi cu mama natură? Peste câte probleme trebuie să treci pentru a arăta prezentabil?

Aşa că am trecut la treabă şi am încercat să rezolv nenumăratele probleme cu care mă confrunt înainte de a intra în scenă. Şi bineînţeles că problemele mele au constat în principal în aspectul tenului meu cu care nu este uşor să te confrunţi. Şi dăi cu măşti pentru ten gras şi stoarce nenumărate coşuri şi infuzii pentru punctele negre apoi alte măşti pentru hidratare şi parcă nimic nu e de ajuns. Metode naturiste, creme de la farmacie şi tot felul de trucuri recomandate s-au dovedit a fi nu atât de miraculoase pe cât s-au vrut. După ce am răscolit tot internetul, am dat peste lucruri care m-au ajutat parţial, dar eu aveam nevoie, după cum am spus, de un ten imprecabil. Şi ţin să vă spun că oricât ai încerca, nu te poţi întoarce împotriva corpului tău şi a modului de funcţionare a acestuia, aşa că m-am resemnat după ce mi-am dat seama că nu se face primăvară cu o floare şi categoric nu scapi de problemele tenului într-o săptămână.

Datorită faptului că nu puteam lipsi sub nicio formă de la prelegeri, m-am prezentat cât de bine am putut şi cu toate că nimeni nu era interesat de ce vulcan mi-a mai erupt pe faţă, tot mă simţeam ca şi cum privirile ar fi îndreptate spre mine, discutând în şoaptă defectele şi imperfecţiunile mele. Cu alte cuvinte, nu numai că acele coşuri îmi stăteau pe faţă, dar şi pe creier. Mai mult, faptul că nu m-am chinui destul de mult pentru a le îndepărta mă chinuia enorm.

Ceea ce am făcut la activităţi este o poveste pentru altă dată, aşa că vă voi spune direct că am mers acasă, mulţumită de productivitatea şi energia mea crescută, dar încă indignată de ideea aspectului meu. Mi-am dat seama că trebuie să am grijă de mine mereu pentru a fi cu adevărat impecabilă aşa că exact asta am făcut.

crema_antiacneica_boxlPentru o perioadă, încercările diferitelor măşti noi n-au încetat să apară, unele dând rezultate momentane, altele fiind inutile. Am răscolit pentru a doua oară internetul, de data aceasta de două ori mai atentă în pofida timpului meu care era de această dată nelimitat, aşa că am dat peste câteva soluţii printre care şi cosmeticele Farmec. Eram conştientă de rezultatele acestora, aşa că mi-am asumat riscul în a încerca noua gamă de produse Gerovital H3 Derma +. Roadele au apărut de la primele două săptămâni şi cu toate că la început am fost puţin sceptică, expresia “Gerovital Doctor în Frumuseţe”, pe care mi-o aduc aminte mereu atunci când încerc produsele dermatocosmetice ale firmei, mi-a apărut în minte cu viteza luminii şi m-a făcut să continui tratamentul. 

În acest moment pot spune că o recomand cu plăcere tuturor persoanelor ce se confruntă cu probleme ale tenului sau chiar ale scalpului, deoarece gama acoperă nevoile tuturor persoanelor “la ananghie” din acest punct de vedere. Eu încă o folosesc şi mă aştept să dea roade în continuare, iar dacă citeşti asta şi te-ai confruntat cu situaţii jenante sau situaţii de discomfort datorită poverii dermatologice pe care o duc, un schimb de impresii ar fi binevenit şi aş vrea să ştiu cum v-aţi descurcat sau cum aţi trecut peste necazuri.

Sper să scăpăm împreună şi cât mai repede de coşuri, să putem dormi fără griji apoi!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

Advertisements

One thought on “UITE! Vezi muntele acela de griji?

 1. Salut,

  Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

  In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscribe la concurs.

  Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe http://www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

  Te asteptam sa te inscrii !

  Multumim !

  Bitu Mihai,

  SEO – Mediapress Advertising

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s